Teksten laten schrijven

Bij Tekstdirect bieden we je graag de service die jij nodig hebt. Kies je voor een teksten voordeelpakket? Dan kies je voor een extra voordelige deal en een snelle service. Heb je liever een aanbod op maat of een spoedopdracht? Stuur ons jouw opdracht en we gaan graag voor je aan de slag.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

SEO teksten

Bij Tekstdirect hebben we veel ervaring in content marketing en het schrijven van SEO teksten. Wil je webteksten laten schrijven die gevonden moeten worden? Wij helpen je graag aan teksten die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

website teksten

Heb je teksten nodig voor je website of webshop? We schrijven graag de teksten die jij nodig hebt. Jij geeft aan wat de inhoud, stijl en toon van de webteksten moeten zijn en wij gaan gelijk voor jou aan de slag. 

product teksten

We hebben ruime ervaring in het schrijven van product teksten voor webshops. Waaronder shops voor kleding, digitale producten, meubels, planten en nog veel meer. We helpen je graag aan alle benodigde product teksten.

vak teksten

Heb je specifieke teksten of artikelen nodig over bijvoorbeeld ecommerce, crypto, vastgoed of andere gecompliceerde onderwerpen? Ook hiervoor kun je terecht bij Tekstdirect. We leveren enkel kwaliteit en gaan snel voor jou te werk.

blogartikelen

Het schrijven van blogartikelen kost vaak veel tijd en onderzoek. Het uitbesteden hiervan bespaart een hoop tijd en research. Onze deskundige schrijvers helpen je graag aan kwalitatieve blogartikelen.

bedrijfsteksten

Ook voor bedrijfsteksten kun je bij ons terecht, zoals een over ons tekst, een visie of missie tekst of een corporate responsibility pagina. Uiteraard schrijven we dit in samenspraak met jou om de essentie van het bedrijf te kunnen verwoorden.

flyer of brochure tektsten

Heb je een of meerdere teksten nodig voor flyers, brochures of infographics? Deze schrijven we graag voor je. Laat ons weten wat er in de teksten moet staan en hoe je de toon wilt zetten, en we gaan meteen voor jou starten.

social media teksten

Inspiratie nodig voor social media posts? Het is best lastig om bij te blijven en iedere paar dagen of iedere week weer wat nieuws te plaatsen. Wij weten er wel raad mee! We zoeken altijd de juiste toon en manieren om volgers te betrekken bij jouw merk.

Vertalingen

Ook voor vertalingen kun je terecht bij Tekstdirect. Op dit moment nemen wij alleen nog Engelse vertaalopdrachten aan. We werken er aan om spoedig ook andere vertaalopdrachten aan te kunnen nemen. Je kunt ons altijd vrijblijvend een bericht sturen voor de mogelijkheden.

Voordeel tekst pakketten

€85

1-5 teksten, 2500 woorden

Teksten:
Woorden:
Duration:
SEO vriendelijk:
1-5
2500
5-7 dagen
Ja

basis tekst pakket

1-5 teksten, max. 2500 woorden

Heb je slechts enkele teksten nodig? Kies voor het Basis Tekst Pakket. Met dit pakket schrijven we naar wens 1 tot 5 teksten met max. 2500 woorden. Ook kun je aangeven of de teksten SEO vriendelijk dienen te zijn. We gaan snel voor je aan de slag en je kunt je teksten binnen 5 tot 7 dagen in je mailbox verwachten. 

Plus Tekst Pakket

6-10 teksten, max. 5000 woorden

Heb je aardig wat teksten nodig? Kies voor het Plus Tekst Pakket. Met dit pakket schrijven we naar wens 6 tot 10 teksten met max. 5000 woorden. Ook kun je aangeven of de teksten SEO vriendelijk dienen te zijn. We gaan snel voor je aan de slag en je kunt je teksten binnen 5 tot 10 dagen in je mailbox verwachten. 

€175

6-10 teksten, 5000 woorden

Teksten:
woorden:
Levertijd:
SEO vriendelijk:
6-10
5000
5 - 10 dagen
Ja

€350

11-15 teksten, 10.000 woorden

Teksten
Woorden:
Levertijd:
SEO vriendelijk
11-15
10.000
8-14 Days
Ja

SUPER TEKST PAKKET

11-15 teksten, max. 10.000 woorden

Heb je veel teksten nodig? Kies voor het Super Tekst Pakket. Met dit pakket schrijven we naar wens 11 tot 15 teksten met max. 10.000 woorden. Ook kun je aangeven of de teksten SEO vriendelijk dienen te zijn. We gaan snel voor je aan de slag en je kunt je teksten binnen 8 tot 14 dagen in je mailbox verwachten. 

Standaardtarief

Voor het schrijven van teksten rekenen wij standaard €0,05 per woord exclusief btw. We maken geen onderscheid tussen verschillende teksten; het tarief geldt voor alle bovenstaande tekstsoorten. We gaan altijd zo snel mogelijk voor je aan de slag en werken 7 dagen in de week om jouw opdracht spoedig af te krijgen. Gemiddeld duurt het 3-5 werkdagen voordat de teksten klaar zijn. De termijn is natuurlijk afhankelijk van het aantal woorden en teksten dat geschreven moet worden. Wil je er zeker van zijn dat je tekst nóg sneller geleverd wordt? Neem dan contact met ons op voor een spoedklus.  

Contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en om een eventuele offerte te ontvangen kan iedere werkdag. Stuur een mailtje naar info@tekstdirect.nl of bel ons op 085-3038854.

Teksten spoedservice

teksten laten schrijven met spoed

Kan de opdracht niet wachten en wil je de teksten extra snel geleverd hebben? Maak gebruik van onze Teksten Spoedservice! Afhankelijk van het aantal teksten en aantal woorden bespreken we de gewenste leverdag en gaan we extra snel voor jou aan de slag. Voor de Teksten Spoedservice wordt een extra bedrag in rekening gebracht van 2 cent per woord.